RU
 

Депутат зі Слуги народу хоче скасувати закон про люстрацію

Корреспондент.net,  19 жовтня 2019, 19:46
0
493
Депутат зі Слуги народу хоче скасувати закон про люстрацію
Фото: Максим Бужанский / Facebook
Бужанський пропонує скасувати закон про люстрацію

Народний депутат від Слуги народу Максим Бужанський пропонує визнати закон про люстрацію таким, що втратив чинність.

 
Про це сказано на офіційному порталі Верховної Ради в суботу, 19 жовтня.
 
Законопроект Про визнання таким, що втратив чинність, Закону України Про очищення влади зареєстрований і переданий на розгляд керівництву 18 жовтня. Текст документа на цей час відсутній.
 
"(ЄСПЛ - ред.) офіційно визнав те, що було абсолютно очевидно всі 5,5 років. Закон про люстрацію - закон про зведення рахунків, закон про заборону професіоналам заважати бездарам, закон про політичне покарання непричетних не за ознакою провини, а за ознакою приналежності. ... Пропоную повернутися до здоровому глузду і припинити убогі і принизливі спроби сегрегації, введені законом про люстрацію. Свої пропозиції оформив в законі, який вніс до парламенту. ... По-моєму, настав час перегорнути цю ганебну і нікчемну сторінку" , - написав Бужанський у Facebook.
 
Раніше Бужанський назвав журналістку Ольгу Духнич "тупою вівцею". Причиною образ стали її слова про проросійську позицію Бужанського. Громадські активісти вимагали виключити Бужанського з фракції Слуга народу.
 
Пізніше Бужанський обізвав батьків в одній зі шкіл Дніпра "дол ***** ми", бо вони відмовилися здавати гроші на каналізаційні люки біля навчального закладу.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: люстрация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі