RU
 

У Миколаївській області маршрутка потрапила у ДТП: 11 постраждалих

Корреспондент.net,  18 жовтня 2019, 09:30
0
266
У Миколаївській області маршрутка потрапила у ДТП: 11 постраждалих
Фото: Нацполиция Украины
Аварія сталася на вулиці Київській

Автобус БАЗ рухався за маршрутом Сирзавод - 3-й мікрорайон. У салоні перебували 15 пасажирів.

У місті Вознесенськ Миколаївської області сталася ДТП за участю автомобіля Hyundai Tucson і міського рейсового автобуса БАЗ. Постраждали 11 осіб, в тому числі і троє дітей, повідомило регіональне управління Нацполіції ввечері в четвер, 17 жовтня.

Зазначається, що аварія сталася на вулиці Київській. Автобус БАЗ рухався за маршрутом Сирзавод - 3-й мікрорайон. У салоні перебували 15 пасажирів.

"У результаті зіткнення транспортних засобів вісім пасажирів автобуса у віці від 18 до 36 років, і троє малолітніх дітей - двох, чотирьох і семи років, отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості і були доставлені до медичного закладу. 47-річний водій автобуса і 35-річний водій кросовера не постраждали", - йдеться в повідомленні.

Порушено кримінальну справу за статтею про порушення правил безпеки дорожнього руху (ч.1 ст.286 КК України). Триває слідство.

Раніше повідомлялося, що в Хмельницькому в результаті ДТП у військовій частині загинув солдат-контрактник. Він не впорався з керуванням автомобілем Урал і скоїв зіткнення з бетонною електроопорою.

А в Одеській області дві людини згоріли в автомобілі. Водій Volkswagen Passat в умовах сильного туману злетів з дороги і врізався в цегляну в'їзну стелу. Машина вибухнула і загорілася.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: ДТПфотоаварияполицияНиколаевская областьавтобусмаршрутка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі