RU
 

Боєць ЗСУ підірвався на Донбасі

Корреспондент.net,  17 жовтня 2019, 13:33
0
256
Боєць ЗСУ підірвався на Донбасі
Фото: Прес-центр штаба ООС / Facebook
Пораненого бійця госпіталізували

Військовослужбовець отримав поранення внаслідок підриву на замаскованому вибуховому пристрою під час проведення інженерної розвідки.

З початку доби підрозділи сепаратистів три рази порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один український військовий постраждав при підриві на вибуховому пристрої. Про це повідомляє Міноборони в четвер, 17 жовтня.

Зазначено, що на Луганському напрямку після 10-ої години ранку ворог випустив по опорних пунктах підрозділів ЗСУ вісім мін 82-го калібру - неподалік від Новозванівки, і вісім мін калібру 120 мм - поблизу Золотого.
 
На Донецькому напрямку з 8:10 до 8:30 із станкових і ручних протитанкових гранатометів обстрілювали позиції українських військових поблизу Павлополя.
 
"За наявною інформацією, втрат в результаті обстрілів немає. Але один наш воїн отримав поранення в результаті підриву на замаскованому невідомому вибуховому пристрої під час проведення інженерної розвідки. Військовослужбовець евакуйований до медичного закладу", - йдеться в повідомленні.
 
Нагадаємо, за добу 16 жовтня сепаратисти 30 разів відкривали вогонь на Донбасі. Тоді загинув один український військовий і ще один був поранений.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
СПЕЦТЕМА: Операція об'єднаних сил на Донбасі
ТЕГИ: донбассобстрелранениесепаратисты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі