RU
 

На Донеччині чоловік продавав гранати по 500 грн

Корреспондент.net,  16 жовтня 2019, 16:15
0
129
На Донеччині чоловік продавав гранати по 500 грн
Фото: npu.gov.ua
У Донецькій області затримали чоловіка, який продавав гранати по 500 гривень

Жителя Селидове, який займався продажем зброї, затримала поліція. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

 
Правоохоронці затримали 46-річного чоловіка, який продавав гранати по 500 гривень у Селидовому Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в середу, 16 жовтня.
 
Чоловіка затримали в процесі другого етапу оперативної закупівлі гранат. У цілому, документування діяльності зловмисника тривало близько місяця.
 
Доказова база була зібрана під час другого етапу оперативної закупівлі, при якій поліцейські вилучили дві гранати із запалом. Незаконні предмети "бізнесмен" оцінив у тисячу гривень.
 
Загалом під час оперативних дій поліцейські вилучили чотири гранати РГД-5 і гроші, отримані незаконним шляхом.
 
Зазначається, що раніше чоловік вже був засуджений за наркозлочини і крадіжку. Підозрюваному інкримінують ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Санкція статті передбачає покарання від трьох до семи років позбавлення волі.
 
Раніше в Луганській області співробітники СБУ знайшли велику схованку зі зброєю, яка вважалася загубленою в боях у 2014-2015 роках. Її було заховано в покинутій школі.
 
Також повідомлялося, що українці здали в поліцію більше трьох тисяч одиниць зброї. Превентивні заходи щодо добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухівки і спецзасобів правоохоронці розпочали 1 жовтня.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: полицияДонецкая областьграната
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі