RU
 

Чоловік загинув від вибуху гранати на Сумщині

Корреспондент.net,  15 жовтня 2019, 22:40
0
150
Чоловік загинув від вибуху гранати на Сумщині
Фото: npu.gov.ua
У Сумській області від вибуху гранати загинув чоловік

Йому підкинули гранату в автомобіль. Він виявив вибухонебезпечний предмет, який вибухнув під час огляду. Від отриманих травм чоловік помер по дорозі в лікарню.

 
У Сумській області внаслідок вибуху гранати загинула людина. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у вівторок, 15 жовтня.
 
Подія сталася в одному із сіл Конотопського району. Місцевий житель на задньому сидінні свого автомобіля (який був у гаражі тривалий час незачиненим) виявив предмет, схожий на гранату.
 
"Для того, щоб з'ясувати, що це, запросив свого знайомого. Під час того, як людина оглядала "знахідку", стався вибух. В результаті він отримав тілесні ушкодження, від яких помер по дорозі в лікарню. Загиблому чоловікові було 39 років", - йдеться в повідомленні.
 
Для з'ясування обставин на місце події виїхали начальник ГУНП області, керівництво місцевого відділу поліції, криміналістична лабораторія, фахівці-вибухотехніки.
 
За цим фактом в поліції відкрили кримінальне провадження. Проводяться невідкладні першочергові слідчі дії, спрямовані на з'ясування обставин, які призвели до загибелі людини. Також поліцейські встановлюють, яким чином вибухонебезпечний предмет опинився в салоні авто.
 
Нагадаємо, що раніше в будинок депутата в Рівному кинули гранату. Від вибуху бойової гранати було пошкоджено дах. Поліція завела справу за статтею про хуліганство.
 
Також повідомлялося, що в Хмельницькому затримали підривника гранати біля будинку. Чоловік підірвав гранату поруч з будинком родичів своєї колишньої дружини, яких вважав винними в їхньому розлученні.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: смертьполицияСумская областьгранатапогибшие
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі