RU
 

Байден-молодший розповів про свою роботу в Україні

Корреспондент.net,  15 жовтня 2019, 15:06
0
270
Байден-молодший розповів про свою роботу в Україні
Байден-молодший заперечує корупцію при роботі в Україні

Син американського політика визнав, що його, імовірно, не призначили б у правління іноземної компанії, якби його прізвище не було Байден.

 
Хантер Байден, син колишнього віце-президента США Джо Байдена, назвав "смішними" припущення президента Дональда Трампа про те, що він і його батько вчинили злочини, зокрема, пов'язані з Україною. Про це повідомляє The New York Times.
 
Байден-молодший визнав, що його, імовірно, не призначили б у правління іноземної компанії, якби його прізвище не було Байден, але він відкинув припущення президента Трампа про те, що він і його батько вчинили злочини.
 
"Помилявся я? Можливо, через масштабність схеми..." - сказав Байден в інтерв'ю ABC News. "Та чи помилявся з огляду на власну несумлінність? Аж ніяк".
 
"Я думаю, що в моєму житті багато чого б не сталося, якби моя прізвище не було Байден", - зазначив він.
 
Раніше Хантер Байден прокоментував скандал в Україні. Зазначимо, що Трамп стверджує, що Хантер Байден займався корупційною діяльністю в США і Україні, де він свого часу був членом ради директорів газодобувної компанії Burisma. Американський президент вважає, що Хантер Байден зумів уникнути відповідальності завдяки своєму батькові. Президент не наводить жодних свідчень, що підтверджують його звинувачення.
 
Джо Байден на цей час є основним суперником Трампа з потенційних кандидатів у президенти від демократів.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: УкраинаУкраина-СШАскандалБайденДжо Байден
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі