RU
 

На Дніпропетровщині в річці знайшли тіло дев'ятирічної дівчинки

Корреспондент.net,  9 жовтня 2019, 07:21
0
673
На Дніпропетровщині в річці знайшли тіло дев ятирічної дівчинки
Фото: dp.dsns.gov.ua
На Дніпропетровщині в річці знайшли тіло дитини

Дівчинка зірвалася з мосту і впала у воду. Рятувальники розшукали труп на дні водойми. Точна причина смерті з'ясовується.

Тіло дев'ятирічної дівчинки виявили в річці у місті Марганці на Дніпропетровщині. Про це повідомляє ДСНС області в середу, 9 жовтня.

Повідомлення в Службу порятунку 101 міста Марганець про те, що поблизу вулиці Залізнична впала з мосту в річку і втопилася дівчинка, надійшло близько 16:15 8 жовтня.

Прибулі на місце події рятувальники розшукали труп на дні водойми і доставили його на берег за допомогою гумового човна. Точну причину смерті дівчинки встановить судмедекспертиза.

До робіт було залучено шість осіб особового складу та одна одиниця техніки.

 

Нагадаємо, що раніше хлопець врятував дворічну дівчинку, яка впала з мосту в річку. Мати тримала дитину на руках, коли дівчинка вивернулася і впала в річку. Поки мати оббігала міст, щоб спуститися до води, дівчинку витягнув небайдужий перехожий.

Також повідомлялося, що у Львові підліток впав з недобудови і загинув. Дитина впала з висоти шостого поверху недобудованого будинку, де протягом декількох років не проводяться жодні роботи.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: детисмертьМарганецДнепропетровская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі