RU
 

У жителя Кропивницького в гаражі знайшли арсенал зброї та наркотики

Корреспондент.net,  7 жовтня 2019, 12:37
0
138
У жителя Кропивницького в гаражі знайшли арсенал зброї та наркотики
Фото: kg.npu.gov.ua
Зловмисник орендував гараж

Під час обшуку правоохоронці вилучили близько тисячі набоїв різного калібру, кілька корпусів гранат та детонаторів, револьвер, порох, пневматичні пістолет і гвинтівку.

У Кропивницькому у відділ поліції надійшло повідомлення про виявлення в приміщенні одного з гаражних кооперативів великої кількості заборонених речей. Про це повідомили в ГУНП в Кіровоградській області.

Під час проведення обшуку правоохоронці вилучили близько тисячі набоїв різного калібру, кілька корпусів гранат та детонаторів, револьвер, порох, пневматичні пістолет і гвинтівку. Також в приміщенні виявили нарковмісні рослини.

Поліцейські встановили, що до незаконного зберігання боєприпасів і наркотичних засобів причетний 35-річний мешканець, який орендував гаражне приміщення.

Громадянину повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 2 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін до семи років.

Нагадаємо, у Вінниці посеред парку знайшли схрон з боєприпасами. Дві сумки з гранатами та іншими боєприпасами лежали в пакеті між бетонними блоками.

А в Луганській області знайшли схованку із сотнями артснарядів. Її було облаштовано на колишньому місці дислокації однієї з військових частин в Новоайдарському районі.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: наркотикиоружиеполиция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі