RU
 

Україну накриє потужна магнітна буря

Корреспондент.net,  27 вересня 2019, 08:39
0
794
Україну накриє потужна магнітна буря
Фото: podrobnosti.ua
Україну накриє сильна триденна магнітна буря

Можливе погіршення загального самопочуття, порушення сну, головні болі, знесилення, дратівливість, агресивність, страхи, занепокоєння і різка зміна настрою.

Магнітна буря, яка досягне рівня G2, накриє Землю вже в найближчу добу. Як стверджують фахівці, крім високого рівня, вона буде небезпечною ще й тим, що триватиме бодай три дні, пише Главком.

Сильна магнітна буря накриє жителів Землі вже в п'ятницю, 27 вересня. Початковий рівень бурі, за словами фахівців, очікується на рівні G2, а в суботу він посилиться до рівня G3. І тільки в неділю магнітна буря почне слабшати і остаточно піде на спад у понеділок, 30 вересня.

Вплив магнітних коливань метеочутливі люди могли відчути вже ввечері у четвер, 26 вересня. І ця напруга не буде відпускати до понеділка. У період піку можливе погіршення самопочуття навіть у тих людей, які не схильні до метеозалежності.

Можливі погіршення загального самопочуття, порушення сну, головні болі, знесилення, дратівливість, агресивність, страхи, занепокоєння і різка зміна настрою.

Також в зоні ризику опиняться люди з хронічними захворюваннями серцево-судинної системи, гіпертонією і пацієнти, які схильні до депресивних і психічних розладів.

Медики рекомендують в період сильної магнітної бурі не перевантажувати себе роботою, а дальні поїздки відкласти на більш сприятливий час. Також рекомендується уникати стресових ситуацій, не нервувати, більше гуляти на свіжому повітрі, пити воду і не зловживати алкоголем.

Людям з хронічними захворюваннями варто проконсультуватися із сімейними лікарями і тримати необхідні ліки під рукою.

Детальніше про магнітні бурі і про те, як їх пережити, читайте в матеріалі Магнітні бурі: як впливають на людину.

Тим часом раніше в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун заявила, що магнітні бурі не пов'язані з головним болем.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Украиназдоровье
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі