RU
 

Поліцейський на смерть збив людину на Харківщині

Корреспондент.net,  25 вересня 2019, 20:11
0
333
Поліцейський на смерть збив людину на Харківщині
Фото: Корреспондент.net
У Куп'янську поліцейський подав рапорт про участь у смертельній ДТП

Співробітник поліції сам подав рапорт про те, що може бути причетний до ДТП. Правоохоронці працюють над встановленням усіх обставин події.

 
У Куп'янську в Харківській області в ДТП загинув пішохід. Один з поліцейський написав рапорт про свою причетність до аварії. Призначено службове розслідування. Про це повідомляє прес-служба поліції області в середу, 25 вересня.
 
Співробітник Куп'янського відділу поліції звернувся з рапортом про те, що він може бути причетний до аварії. На цей час він відсторонений від виконання службових обов'язків.
 
ДТП сталася 22 вересня близько 05:00 в провулку Спортивному. Невстановлена поки людина, керуючи транспортним засобом, скоїла наїзд на іншого громадянина і зникла з місця події. Від отриманих травм 25-річний чоловік помер на місці.
 
Відкрито провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил дорожнього руху водієм) Кримінального кодексу. Про вказану подію поліція повідомила в Держбюро розслідувань.
 
Нагадаємо, що раніше водій загинув у ДТП через халатність поліції. Поліція не прибрала автобус, який раніше потрапив в аварію, і в нього врізався інший водій. Від отриманих травм він помер на місці.
 
Також повідомлялося, що в Харкові поліцейські збили жінку і дитину. ДТП сталася, коли пішоходи переходили вулицю по "зебрі". У результаті інциденту жінка отримала травму ніг, а дитина - пошкодження м'яких тканин.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: ДТПХарьковская областьполиция
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі