RU
 

У Порошенка похвалили Зеленського за виступ в ООН

Корреспондент.net,  25 вересня 2019, 19:50
0
1483
У Порошенка похвалили Зеленського за виступ в ООН
Геращенко похвалила виступ Зеленського на Генасамблеї ООН

Геращенко написала, що виступ Зеленського був гідним, а також позитивно відгукнулася про те, що він правильно розставив акценти по Донбасу і назвав Росію агресором.

 
Депутат Верховної Ради від фракції Європейська солідарність Ірина Геращенко похвалила виступ президента Володимира Зеленського на відкритті 74-ої сесії Генеральної асамблеї ООН. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook у середу, 25 вересня.
 
"Виступ президента Зеленського на відкритті 74-ої сесії Генасамблеї ООН - гідний. Назвав РФ тим, ким вона є, - агресором, правильні акценти про Донбас, згадав Василя Сліпака... Чого не вистачало, на мій погляд, це все ж позиції щодо миротворців. Наскільки я розумію, команда Зеленського поки відмовилася від цієї ідеї. Хоча мені здається, що миротворці під егідою ООН якраз повинні були отримати широкий мандат тимчасової адміністрації, сприяти демілітаризації регіону і сприяти підготовці до місцевих виборів", - написала вона.
 
Нагадаємо, що раніше Зеленський провів переговори з президентом Румунії. Лідери двох країн домовилися активізувати співпрацю та обмінятися візитами найближчим часом.
 
Також повідомлялося, що Зеленський пропонує Норвегії добувати газ в Україні. Президент України і прем'єр-міністр Норвегії обговорили необхідність збереження високого рівня взаємодії між державами, а також залучення інвестицій з Норвегії в проекти з відновлення Донбасу.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
70-та Генасамблея ООН
СюжетВиступ Зеленського в ООН: онлайн
Миротворчі сили ООН збільшаться на 40 тисяч осіб
Кастро в ООН закликав зняти американське ембарго з Куби
СПЕЦТЕМА: 70-та Генасамблея ООН
ТЕГИ: ПорошенкоГенассамблея ООНВладимир ЗеленскийИрина Геращенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі