RU
 

Львівська облрада вимагає розслідувати розгін блокади вагонів із вугіллям

Корреспондент.net,  24 вересня 2019, 15:51
0
238
Львівська облрада вимагає розслідувати розгін блокади вагонів із вугіллям
Фото: lvivoblrada.gov.ua
Львівські депутати засудили дії поліції

Депутати засудили дії силовиків і зажадали від МВС розслідування. Також облрада домагається усунення з посади начальника обласної поліції.

Львівська облрада вимагає провести службове розслідування дій правоохоронців під час блокади російського вугілля в Соснівці. Про це у вівторок, 24 вересня, повідомляє прес-служба відомства.

Зазначається, що 64 депутати Львівської облради проголосували за звернення до міністра внутрішніх справ і начальника Нацполіції.

"Депутати засудили дії співробітників правоохоронних органів і звертаються до міністра внутрішніх справ України Авакова і голови Національної поліції України Князева з вимогою негайно провести службове розслідування за фактом перевищення службових повноважень співробітниками правоохоронних органів", - говориться в повідомленні.

Також депутати вимагають встановити винних і притягнути їх до відповідальності, а також на час розслідування усунути від займаної посади начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області - начальника кримінальної поліції Василя Віконського.

Нагадаємо, що в суботу, 21 вересня, на залізничній станції Соснівка, Сокальського району, стався конфлікт між людьми, які блокували вагони з вугіллям, і правоохоронцями. На цій станції кілька десятків місцевих жителів і приїжджих активістів з початку вересня блокували російські вагони з вугіллям. 21 вересня відбувся силовий розгін блокувальників, 34 учасники акції були затримані.

Сьогодні також активісти вимагали відставки керівника обласної поліції Віконського. Губернатор також порекомендував йому піти з посади. Віконський відмовився.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: Львовская областьполициярасследование
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі