RU
 

Українські військові отримали лазні на колесах

Корреспондент.net,  23 вересня 2019, 17:07
0
803
Українські військові отримали лазні на колесах
Фото: АрмияInform
Баня встановлена на шасі КрАЗу з причепом

Вартість одного банно-прального комплексу становить понад 8,5 млн гривень. Їх виготовили на Крюківському вагонобудівному заводі.

 
У Харкові підрозділам, які виконують бойові завдання в районах проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі, передали мобільні банно-пральні комплекси. Про це повідомляє АрмыяInform у понеділок, 23 вересня.
 
"До нас прибули представники кількох військових частин і отримали шість пересувних лазень. Наступну партію плануємо передати через кілька днів", - розповів в.о. начальника 218-го об'єднаного центру забезпечення тилу ЗСУ Олександр Сачавський.
 
За словами офіцера, в рамках державного оборонного замовлення на 2019 рік для потреб ЗСУ було вироблено 10 мобільних банно-пральних комплексів, обладнаних сучасною технікою, електрогенераторами і системою підігріву води з використанням рідкого або твердого палива. Вартість кожного з них становить понад 8,5 млн гривень. Їх виготовили на Крюківському вагонобудівному заводі.
 
Баня встановлена ​​на шасі КрАЗу з причепом і має два відділення: банний модуль з душовою кімнатою та відділення для прання, сушки та прасування натільної білизни та одягу.
 
 
Раніше Львівський бронетанковий завод передав ЗСУ партію модернізованих танків Т-64БВ і Т-72Б, а також капітально відремонтованих БРЕМ-1 та ГПМ-54.
 
Також Повітряні сили ЗСУ отримали у своє розпорядження відремонтований бомбардувальник Су-24. Ремонтні роботи проводилися на підприємстві в Миколаєві.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: автомобилиХарьковбанявоенныеВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі