RU
 

На Буковині колишній військовий продавав зброю із зони ООС

Корреспондент.net,  23 вересня 2019, 15:12
0
166
На Буковині колишній військовий продавав зброю із зони ООС
Фото: СБУ
Вилучений кулемет Калашникова

Оперативники затримали зловмисника під час спроби збуту ручного кулемета РПК-74 і набоїв до нього.

Служба безпеки України викрила колишнього військовослужбовця у продажу зброї, вивезеної з району проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба СБУ в понеділок, 23 вересня.

"Оперативники встановили, що житель Чернівецької області, колишній військовослужбовець-контрактник однієї з частин Збройних сил України, намагався продати жителю Чернівців зброю і боєприпаси. Правоохоронці затримали зловмисника в одному з населених пунктів області при спробі збуту ручного кулемета РПК-74 і майже ста набоїв до нього", - йдеться в повідомленні.

Затриманому повідомлено про підозру за статтею про незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами (ч.1 ст.263 КК України) та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю.

Раніше в Одеській області СБУ затримала колишнього бійця АТО, який займався збутом вогнепальної зброї та боєприпасів. У нього вилучили пістолети, майже півтисячі набоїв і холодну зброю.

А в Київській області було викрито діяльність ОЗГ, яка спеціалізувалася на виготовленні та продажу зброї. Зловмисники переробляли травматичну зброю в бойову для реалізації представникам кримінальних кіл.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: СБУоружиефотоБуковина
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі