RU
 

Зеленський виступить на Генасамблеї ООН

Корреспондент.net,  20 вересня 2019, 16:01
0
221
Зеленський виступить на Генасамблеї ООН
Зеленський відправляється у США

Глава держави зустрінеться з президентом США Трампом і представниками американських ділових кіл.

 
Президент України Володимир Зеленський 23 - 26 вересня перебуватиме з робочим візитом у США, де візьме участь у 74 сесії Генеральної Асамблеї ООН. Про це в п'ятницю, 20 вересня, повідомляє прес-служба глави держави.
 
Відзначається, що Зеленський виступить з промовою під час загальних дебатів сесії Генасамблеї ООН, а також візьме участь у саміті щодо Цілей сталого розвитку.
 
У Нью-Йорку глава держави проведе ряд двосторонніх зустрічей з лідерами іноземних держав, у тому числі, з Президентом США Дональдом Трампом.
 
Крім того, в рамках візиту Президент України зустрінеться з лідерами української громади Сполучених Штатів, керівниками єврейських організацій США, а також із представниками американських ділових кіл.
 
Напередодні ЗМІ повідомили, що Зеленський і Трамп мають зустрітися 25 вересня. Планується, що зустріч триватиме 45 хвилин.
 
Колишня помічниця держсекретаря США Вікторія Нуланд порадила Зеленському, як краще розмовляти з Трампом. Вона вважає, що український президент зможе зацікавити Трампа інвестиціями в Україну. Вона також порадила не втягуватися у внутрішньополітичні справи США.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАУкраина-СШАООНДональд ТрампВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі