RU
 

Поліція про розстріл чиновника на Запоріжжі: Був такий екшн

Корреспондент.net,  18 вересня 2019, 15:19
0
907
Поліція про розстріл чиновника на Запоріжжі: Був такий екшн
Фото: 0619.com.ua
Вбивство сталося прямо на сходинках будівлі селищної ради Акимовки

Злочинець з місця події втік, використовуючи автомобіль, який потім знайшли спаленим.

 
Заступник голови Якимівської об'єднаної територіальної громади Дмитро Кирилов, якого розстріляли вранці 18 вересня біля будівлі селищної ради, помер під час надання медичної допомоги, поліція розглядає кілька версій вбивства. Про це повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв.
 
"Робочих версій кілька. Вони пов'язані з його особистим життям, його комерційною діяльністю тощо. Політичної версії, з огляду на його політичну діяльність, зокрема, те, що він депутат місцевої ради, поки у слідства немає", - повідомив Князєв.
 
"Був такий екшн: злочинець з місця події втік, використовуючи автомобіль, який потім знайшли спаленим, є очевидці, які бачили, як горів автомобіль", - додав поліцейський.
 
Зараз, за ​​його словами, в області введено "поліцейську операцію відповідного рівня". Тіло Кирилова направили на розтин, який до вечора має встановити характер вогнепальних поранень, їх кількість і яке з них спричинило смерть.
 
Також поліції відомі прикмети злочинця від очевидців.
 
Правоохоронці вилучили і передали експертам зброю, яка може бути знаряддям вбивства. Але поки що невідомо, з якої саме зброї - короткоствольної чи довгоствольної - вбили Кирилова і вилучили саме те знаряддя злочину, чи якусь іншу зброю.
 
Раніше повідомлялося, що в Запорізькій області вбили заступника голови тергромади. Встановлено, що зловмисник стріляв з автомата Калашникова. Вбивство сталося на очах у десятка свідків.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: чиновникполицияубийстворасстрелЗапорожская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі