RU
 

Під Києвом затримали банду грабіжників елітних будинків

Корреспондент.net,  13 вересня 2019, 16:01
0
539
Під Києвом затримали банду грабіжників елітних будинків
Фото: УНН
Правоохоронці затримали банду грабіжників

Зловмисники нападали на жертв у їх будинках і грабували. Під час одного з нападів власнику житла прострелили ногу.

 
У Київській області правоохоронці затримали банду з чотирьох осіб, яка грабувала елітні будинки. Про це в п'ятницю, 13 вересня, повідомляє пресслужба прокуратури Київської області.
 
Чоловіки збирали інформацію про власників будинків і їх спосіб життя. Також вони перевіряли, чи є у "жертв" охорона, де вони проживають і на якому транспорті їздять.
 
Після цього зловмисники нападали на потерпілих у будинках і погрожували розправою. Члени банди виносили гроші і коштовності. Під час одного з нападів зловмисники прострелили ногу власнику житла.
 
"Затримання зловмисників проводилося в різних районах області. Під час проведення санкціонованих обшуків було виявлено та вилучено зброю, вибухівку, засоби конспірації, якими користувалися злочинці під час розбійних нападів, а також награбоване майно потерпілих", - йдеться в повідомленні.
 
Зловмисників затримали і повідомили їм про підозру за статтями про бандитизм, розбої та незаконне заволодіння транспортним засобом. Їм загрожує 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.
 
 
 
 
 
 
Раніше повідомлялося, що в Дніпрі банда викрадала людей і вимагала гроші. У банду входили чоловіки 20-30 років, а очолював її "злодій в законі", який проживає в Туреччині.
 
А в Одесі і Миколаєві затримали банду "елітних" злодіїв із Грузії, які гастролювали по всій Україні.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: ограблениеКиевская областьбандитизмзадержаниебанда
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі