RU
 

У Рівненській області обстріляли будинок голови тергромади

Корреспондент.net,  10 вересня 2019, 15:41
0
200
У Рівненській області обстріляли будинок голови тергромади
Фото: Нацполиция Украины
Дві кулі влучили в скло автомобіля Renault Scenic

У момент нападу в будинку перебувала сім'я з трьома дітьми. Відкрито кримінальне провадження за фактом замаху на вбивство.

У ніч на вівторок у Рівненській області невідомі зловмисники обстріляли будинок голови Малинської об'єднаної територіальної громади (ОТГ) Березнівського району. Про це повідомляє регіональне управління Нацполіції 10 вересня.

Зазначається, що було здійснено чотири постріли в напрямку домогосподарства. Дві кулі влучили в скло автомобіля Renault Scenic, інші - в будинок.

"У будинку перебували чоловік і жінка та троє їхніх дітей: 6, 13 і 18 років. Ніхто з них не постраждав. З місця події поліцейські вилучили чотири гільзи калібру 7,62 мм і уламки деформованої кулі", - йдеться в повідомленні.

Поліція порушила кримінальну справу за статтею про замах на умисне вбивство (ч.1 ст.115 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від семи до п'ятнадцяти років.

Минулого тижня в селі Спасько-Михайлівка Донецької області стався вибух гранати у дворі приватного будинку. Вибухом в будівлі вибило вікна, а також пошкодило автомобіль господаря будинку. Ніхто не постраждав.

Також повідомлялося, що на Закарпатті в сільський супермаркет вистрілили з РПГ. Інцидент стався вночі, тому ніхто не постраждав.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: фотополициянападениеобстрелРовенская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі