RU
 

Міністр оборони назвав основні завдання

Корреспондент.net,  5 вересня 2019, 15:54
1
445
Міністр оборони назвав основні завдання
Фото: espreso.tv
Новопризначений міністр оборони України Андрій Загороднюк

Військовослужбовці, стандарти НАТО і порядність - такі пріоритети назвав новий голова Міноборони.

 
Міністр оборони Андрій Загороднюк назвав основними завданнями своєї роботи повагу до військовослужбовців, впровадження стандартів НАТО і прозорість. Про це він розповів в коментарі НВ.
 
"Перший пріоритет - військовослужбовці. Цінність їхнього життя і повага до кожного з них. Як на передовій, так і у військових частинах", - заявив міністр. На його думку, на практиці це означає поліпшення харчування, речового і медичного забезпечення, якісне житло, соціальну підтримку, освіту, зміну відносин між командирами і підлеглими.
 
Другим пріоритетом Загороднюк назвав впровадження в армії стандартів НАТО. Він заявив, що "за останні п'ять років дещо було зроблено, але тепер стандарти кращих армій світу повинні стати реальністю".
 
Третім пріоритетом своєї діяльності міністр бачить "порядність" - боротьбу з корупцією в армії. Він заявив, що прагнутиме до прозорості процесів у Міністерстві оборони, щоб "максимально виключити будь-яку можливість для окремих посадових осіб вплинути на рішення". Загороднюк сказав, що в міністерстві необхідно налагодити систему контролю, моніторингу та аудиту.
 
Нагадаємо, президент Володимир Зеленський представив нового голову Міноборони. Андрій Загороднюк - фахівець в оборонних процесах і оборонній сфері, зазначив глава держави.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: МинобороныУкраинская армияВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі