RU
 

У Сумській області чоловік влаштував різанину через ревнощі

Корреспондент.net,  21 серпня 2019, 19:10
0
353
У Сумській області чоловік влаштував різанину через ревнощі
Фото: пресс-служба Нацполиции
На Сумщині чоловік влаштував різанину через ревнощі

Колишній чоловік прийшов до будинку нового партнера своєї екс-дружини, поранив його ножем, а потім узяв жінку в заручниці.

 
У селі Хухра Охтирського району Сумської області колишній чоловік прийшов у будинок нового обранця екс-дружини і поранив того ножем, а потім потягнув жінку до себе додому і взяв в заручники. Про це повідомляє прес-служба поліції в Сумській області у середу, 21 серпня.
 
Подружжя прожило в шлюбі дев'ять років і нещодавно розлучилося. Коли чоловік дізнався, що його колишня дружина намагається влаштувати особисте життя з іншим, розлютився. 52-річний ревнивець спокійно зайшов з ножами в незамкнений будинок до 45-річного "суперника". Побачивши його сплячого, зловмисник наніс йому удар у груди, а 42-річній колишній дружині, яка прокинулася і почала несамовито кричати, надавав ляпасів по обличчю і з погрозами вбивством витягнув у двір, силою тягнувши до себе додому.
 
Поліція не уточнює, але з описаного виходить, що хтось зміг викликати швидку, і вже лікарі викликали поліцію. Самого потерпілого госпіталізували, за його життя борються лікарі.
 
Коли на місце виїхала слідчо-оперативна група, в поліцію зателефонувала мати жінки, яка також живе в Хухрі. Вона благала допомогти її дочці, яку колишній чоловік утримує у себе у дворі і погрожує вбити, і також повідомила, що він завдав ножові поранення її новому співмешканцю.
 
Прибувши до будинку нападника, поліція побачила, що той приставив ніж до горла жінки і погрожує її вбити. Свої погрози чоловік "підкріплював" ударами. Поліцейські як могли заспокоювали ревнивця, намагаючись не вдаватися до силових заходів, щоб не нашкодити його колишній дружині.
 
Переговори між зловмисником і правоохоронцями тривали понад дві години. У підсумку той здався, його роззброїли, а жінку звільнили і надали медичну і психологічну допомогу.
 
Зловмисник заарештований. Відкрито провадження за статтею "замах на вбивство". Чоловікові загрожує від 10 до 15 років в'язниці.
 
Нагадаємо, що в Києві чоловік намагався зарізати колишню дружину. Пізніше також у столиці киянин зарізав дружину і намагався накласти на себе руки.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
 
 
ТЕГИ: покушенияполициязаложникиСумская областьпокушение
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі