RU
 

ЗСУ отримали понад 800 одиниць нової зброї

Корреспондент.net,  9 серпня 2019, 17:28
0
495
ЗСУ отримали понад 800 одиниць нової зброї
Фото: Укроборонпром
ЗСУ регулярно отримують партії високоточної зброї

З початку 2019 року українські військові отримали понад 800 одиниць нового і модернізованого озброєння та військової техніки.

Про це сказав заступник міністра оборони України Олег Шевчук під час прямої телефонної лінії Кабінету міністрів, повідомляє прес-служба військового відомства у п'ятницю, 9 серпня.

 
"Силами та засобами ремонтних підприємств Збройних сил України в поточному році відремонтовано понад 2 тисячі одиниць озброєння і військової техніки", - додав Шевчук, кажучи про укомплектованість ЗСУ основними видами озброєння і військової техніки.
 
Раніше повідомлялося, що за час анексії Криму та конфлікту на Донбасі підприємства Укроборонпрому передали в ЗСУ та інші силові структури 25.800 одиниць зброї і військової техніки. Йдеться як про відремонтовані й модернізовані, так і про абсолютно нові зразки озброєнь.
 
Відомо, що у 2018 році ЗСУ отримали близько 50 літаків і вертольотів, модернізованих і відремонтованих підприємствами Укроборонпрому. Це винищувачі Су-27 і МіГ-29, штурмовики Су-25, бомбардувальники і розвідники Су-24.
 
Також у минулому році українським силовим структурам передали понад 2,5 тисячі одиниць високоточного озброєння.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: Украинаармия и вооружениеоружиеВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі