RU
 

Кабмін створив Інститут розвитку освіти

Корреспондент.net,  5 серпня 2019, 13:39
0
176
Кабмін створив Інститут розвитку освіти
Фото: shotam.info
Інститут розвитку освіти займеться реформою середньої освіти

Установа займатиметься реформою середньої освіти до 2029 року - розроблятиме навчальні програми та підвищуватиме кваліфікацію викладачів.

 
Кабінет Міністрів створив державну установу Український інститут розвитку освіти. Інститут працюватиме над реформою загальної середньої освіти. Про це йдеться в розпорядженні Кабміну №593-р у понеділок, 5 серпня.
 
Інститут працюватиме під управлінням Міністерства освіти і науки. Міносвіти доручено протягом 3-х місяців затвердити статут і структуру Інституту та здійснити організаційні заходи щодо матеріально-технічного та кадрового забезпечення закладу в межах видатків, передбачених у державному бюджеті на утримання установ, що належать до сфери управління Міносвіти.
 
"Діяльність установи сприятиме координації організаційного та методичного забезпечення впровадження концепції реалізації державної політики у сфері реформування загальної середньої освіти "Нова українська школа" на період до 2029 року", - йдеться в супровідній інформації.
 
Відзначається, що заклад, зокрема, займатиметься розробкою держстандартів, освітніх і навчальних програм, питаннями підвищення кваліфікації педагогічних працівників і забезпеченням підручниками педагогів та учнів.
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: образованиеКабмин Украиныминобразования
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі