RU
 

У Трускавці майбутні "слуги народу" ділять комітети в Раді

Корреспондент.net,  30 липня 2019, 16:40
0
401
У Трускавці майбутні  слуги народу  ділять комітети в Раді
Депутати вирішують, у яких комітетах працюватимуть

На інтенсиві для майбутніх депутатів обрані нардепи знайомляться, вибирають, у які комітети підуть працювати, і дізнаються, хто на якому напрямку спеціалізується.

 
Майбутні депутати від партії Слуга народу на інтенсиві в Трускавці знайомляться і вибирають, у яких комітетах працюватимуть. Про це в коментарі каналу 112 Україна розповіла майбутня депутатка Марія Мезенцева у вівторок, 30 липня.
 
"Усі ми тут зібралися і на навчання, і відразу на нетворкінґ. Ми хочемо познайомитися між собою, розібратися, хто в який комітет піде, у кого який профіль", - розповіла майбутня нардепка.
 
Мезенцева каже, що отримала "прекрасний досвід місцевого управління" в Харківській міськраді, так як стала харківською депутаткою у 2015 році і працювала там 3 роки і 7 місяців.
 
"Зараз я чітко розумію як мажоритарниця від Шевченківського округу №168, що саме треба робити в районі. Протягом виборчої кампанії ми разом з виборцями напрацьовували цю карту дій. Ми вже подаємо депутатські звернення в рамках чинного мандата", - заявила вона.

Нагадаємо, що раніше "слуга народу" Беленюк "збільшив" прожитковий мінімум у 15 разів.
 
Також повідомлялося, що соціологи з'ясували, хто і де голосував за Слугу народу.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: депутатыРада
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі