RU
 

З України видворили росіянина, засудженого на 14 років

Корреспондент.net,  29 липня 2019, 15:07
0
247
З України видворили росіянина, засудженого на 14 років
Фото: Нацполиция Украины
Росіянина видворили на батьківщину

Росіянин у 2006 році здійснив завідомо умисне вбивство на території Автономної республіки Крим.

 
Українські правоохоронці видворили до Росії громадянина РФ, засудженого на 14 років позбавлення волі за вбивство. Про це повідомляє МВС України в понеділок, 29 липня.
 
"26 липня працівниками міграційної служби разом з поліцейськими і співробітниками Служби безпеки за рішенням Хмельницького міськрайонного суду в примусовому порядку видворено в країну походження громадянина РФ через державний кордон у пункті пропуску Сеньківка (Чернігівська область)", - йдеться в повідомленні.
 
Зазначається, що ще у 2006 році суд Криму засудив росіянина до 14 років в'язниці за статтею про умисне вбивство (ч.2 ст.115 КК України). Співробітники міграційної служби ідентифікували іноземця через генконсульство РФ у Львові та отримали свідоцтво на повернення його в країну походження.
 
Чоловікові заборонений в'їзд в Україну терміном на п'ять років.

Минулого тижня у Вінницькій області суд ухвалив рішення примусово видворити за межі країни двох росіян. Вони були нелегальними мігрантами.
 
А на початку червня прикордонники не пустили в Україну росіянку через публікації в соцмережах. Також наприкінці березня в Україну не пустили двох російських акторів через незаконне відвідування ними Криму.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: РоссияУкраинаМВДМВД Украины
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі