RU
 

На Закарпатті перераховують голоси на одному з округів

Корреспондент.net,  27 липня 2019, 15:46
0
302
На Закарпатті перераховують голоси на одному з округів
Фото: Лига.net
Балога все ніяк не переобереться в Раду

За даними підрахунку 100% протоколів на мажоритарному окрузі №69 у Закарпатській області переміг народний депутат Віктор Балога з результатом 35,81%.

 
У Закарпатській області окружна виборча комісія в одномандатному виборчому окрузі №69, де перемогу здобув нардеп Віктор Балога, почала перерахунок результатів голосування на позачергових виборах у Раду, повідомляє Громадянська мережа ОПОРА.
 
Перерахунок голосів на всіх 133 дільницях мажоритарного округу почався в суботу, 27 липня, о 9:00.
 
За даними підрахунку 100% протоколів на мажоритарному окрузі №69 у Закарпатській області переміг народний депутат Віктор Балога з результатом 35,81%. Балога всього на 800 голосів обійшов свого основного конкурента, кандидата від Слуги Народу Едгара Токара, який отримав підтримку 34,47% виборців.
 
Іван Балога, який є молодшим братом Віктора Балоги, за даними підрахунку 100% протоколів програв на сусідньому 70 одномандатному виборчому окрузі. Він зайняв четверте місце з результатом 14,71%. На цьому окрузі переміг кандидат від Слуги народу Михайло Лаба. Лаба отримав 26,08% голосів.
 
Нагадаємо, що Центральна виборча комісія у п'ятницю, 26 липня, опрацювала 100% електронних протоколів на дострокових виборах до Верховної Ради.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: БалогаЗакарпатьемажоритарные округа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі