RU
 

Убивство Гандзюк: активісти звернулися до Зеленського

Корреспондент.net,  24 липня 2019, 21:10
0
281
Убивство Гандзюк: активісти звернулися до Зеленського
Фото: president.gov.ua
Зеленського попросили вплинути на ГПУ

Після новин про зупинку слідства по Мангеру активісти звернулися до президента з проханням вплинути на дії Генпрокуратури.

 
Активісти ініціативи "Хто замовив Катю Гандзюк?" звернулися до президента України Володимира Зеленського з проханням вплинути на роботу Генеральної прокуратури в справі про вбивство Гандзюк. Звернення активісти опублікували на сторінці ініціативи у Facebook у середу, 24 липня.
 
Приводом звернення стала інформація про те, що ГПУ зупинила слідство в справі Гандзюк, у якому підозрюваними фігурують голова Херсонської облради Владислав Мангер і Олексій Левін, для виконання міжнародно-правових доручень.
 
"Володимир Зеленський, минулого тижня Ви говорили, що справа Катерини Гандзюк і покарання винних у вбивстві нашої подруги для Вас є принциповим питанням. Уже сьогодні Ви можете довести, що це, дійсно, так, вирішивши проблему, що склалася, завдяки Юрію Луценкові. Вимагаємо від Вас і Вашої команди терміново звернути належну увагу на справу Катерини Гандзюк і змусити Генпрокуратуру просто робити свою роботу", - сказано у зверненні.
 
Активісти зазначили, що очікують рішення вищезгаданої проблеми без акцій ініціативи біля будівлі Офісу президента.
 
Нагадаємо, що раніше Генеральна прокуратура зупинила досудове розслідування щодо Владислава Мангера і Олексія Левіна.
 
У СБУ повідомили, що дві дружини, син і донька Мангера перераховували гроші за кордон підозрюваному в організації вбивства активістки.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: убийствоактивистыВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі