RU
 

Зеленський зібрав послів "Великої сімки"

Корреспондент.net,  24 липня 2019, 15:04
0
824
Зеленський зібрав послів  Великої сімки
Фото: Пресс-служба президента Украины
Зустріч Володимира Зеленського з послами "Великої сімки"

Президент України поінформував учасників зустрічі про ситуацію на Донбасі і останні кроки з розведення сил навколо Станиці Луганської.

Президент Володимир Зеленський зустрівся з групою послів країн "Великої сімки" щодо підтримки реформ в Україні та главами представництв Європейського Союзу і НАТО. Про це повідомляє прес-служба глави держави в середу, 24 липня.

Зазначається, що президент поінформував учасників зустрічі про ситуацію на Донбасі і останні кроки з розведення сил навколо Станиці Луганської. Зеленський наголосив на необхідності дотримання режиму припинення вогню.

У свою чергу, іноземні представники висловили готовність надавати широку підтримку реалізації програми реформ, яка була оголошена Зеленським раніше і повинна отримати необхідну підтримку нового складу Верховної Ради.

"Спасибі представникам ваших країн за постійну підтримку суверенітету і територіальної цілісності України. Сьогодні дуже складна ситуація, але у вас потужна, незмінна проукраїнська позиція", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, 22 липня посли країн "Великої сімки" привітали проведення дострокових виборів до Верховної Ради і назвали їх "конкурентними".

Раніше країни G7 розкритикували ідею Зеленського про нову люстрацію. Вони сказали, що підтримують рішення президента про притягнення до відповідальності винних у зловживанні владою, але заявили, що нинішню ситуацію в Україні не можна порівняти з тією, яка була після Майдану.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: УкраинаЕСНАТОРадапосолВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі