RU
 

Князєв представив нового начальника поліції Київської області

Корреспондент.net,  17 липня 2019, 20:07
0
301
Князєв представив нового начальника поліції Київської області
Фото: facebook.com/UA.National.Police
Андрій Небитов

Раніше Андрій Небитов обіймав посаду заступника начальника в обласному управлінні поліції.

 
Голова Національної поліції Сергій Князєв представив нового начальника Головного управління Нацполіції в Київській області Андрія Небитова. Про це йдеться в повідомленні пресслужби Національної поліції.
 
"Очолив поліцію Київської області Андрій Небитов. До цього він обіймав посаду заступника начальника обласного управління поліції. Голова Національної поліції України представив нового керівника сьогодні, 17 липня, під час робочої наради в Головному управлінні поліції Київської області", - сказано в повідомленні.
 
У нараді взяли участь голова Київської обласної державної адміністрації Михайло Бно-Айріян, представники прокуратури області та інших силових структур Міністерства внутрішніх справ.
 
Нагадаємо, 1 червня п'ятирічний хлопчик з Переяслава-Хмельницького Кирило Тлявов потрапив у реанімацію з пораненням голови, яке він отримав у дворі за місцем проживання в результаті випадкового пострілу. Пізніше стало відомо, що до інциденту причетні двоє працівників поліції.
 
Хлопчик перебував у вкрай важкому стані. 3 червня дитина померла. Біля будівлі МВС у Києві пройшла акція з вимогою справедливого розслідування вбивства хлопчика.
 
Пізніше голова поліції Київської області Дмитро Ценов подав у відставку у зв'язку з убивством хлопчика в Переяславі-Хмельницькому.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
ТЕГИ: Киевская областьребенокполицияубийство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі