RU
 

На Закарпатті підозрюваний намагався втекти і наїхав на копа

Корреспондент.net,  14 липня 2019, 11:26
0
294
На Закарпатті підозрюваний намагався втекти і наїхав на копа
Фото: пресс-служба Нацполиции
Підозрюваний збив поліцейського

Чоловік шантажував дівчину розголошенням особистої інформації, а при спробі затримання збив поліцейського.

У Закарпатській області при спробі втечі підозрюваний у вимаганні наїхав на поліцейського. Про це в неділю, 14 липня, повідомили в прес-службі поліції Закарпатській області.

Зазначається, що напередодні в Іршавське відділення поліції із заявою про злочин звернулася 20-річна жителька села Заріччя. Дівчина повідомила, що невідомий вимагає у неї гроші за нерозголошення відомостей, які заявниця бажає зберегти в таємниці.

За фактом вимагання слідчі відкрили кримінальне провадження.

Отримавши детальну інформацію, оперативники встановили, що гроші у потерпілої вимагали двоє чоловіків. Обидва - жителі Іршавського району. Одного з них поліцейські затримали на місці злочину, а його спільник з місця пригоди зник.

За кілька годин чоловіка, спільними зусиллями слідчих та інспекторів сектору реагування патрульної поліції, було знайдено. Під час спілкування з правоохоронцями, утікач почав чинити опір поліцейським і скоїв наїзд на поліцейського автомобілем Skoda Octavia, за кермом якого перебував.

Після цього чоловік залишив місце злочину, однак незабаром правоохоронці його зупинили і затримали. Зловмисника помістили в ізолятор тимчасового тримання. Його дії кваліфіковані за статтею про загрозу або насильство щодо співробітників правоохоронного органу (ч. 2 статті 345 Кримінального кодексу України). Йому загрожує до п'яти років до позбавлення волі.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, кількома днями раніше на Закарпатті розстріляли офіцера поліції. Пізніше в розшук оголосили двох підозрюваних.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

 

ТЕГИ: Закарпатьеполициязадержаниевымогательство
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі