RU
 

Сі Бриз-2019: силовики пройшли масштабні антитерористичні навчання

Корреспондент.net,  12 липня 2019, 16:42
0
108
Сі Бриз-2019: силовики пройшли масштабні антитерористичні навчання
Фото: ssu.gov.ua
СБУ провела масштабні антитерористичні навчання

У навчаннях СБУ взяли участь підрозділи Нацполіції, Нацгвардії, ЗСУ, прикордонників, ДСНС і інші відомства.

Антитерористичний центр при Службі безпеки України провів масштабні антитерористичні навчання 9-11 липня в рамках активної фази навчань Сі Бриз-2019. Про це повідомляє прес-служба СБУ в п'ятницю, 12 липня.

Умови навчань були максимально наближені до реальних. У них взяли участь регіональні підрозділи СБУ, Нацполіції, Нацгвардії, Збройних сил України, прикордонників, ДСНС, представники органів місцевої влади та зведений підрозділ протидії диверсіям Апtі-Sabotage group, сформований в рамках проведення навчань Сі Бриз-2019.

Заходи проводилися на базі потенційно небезпечного об'єкта - 3-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України.

Під час тренувань учасники відпрацювали спільні дії для протидії диверсійних груп, в тому числі з моделюванням можливих загроз учасникам американо-українських навчань і залученої для їх проведення інфраструктури. Під час тренувань учасники виявили і нейтралізували чотири умовні диверсійно-розвідувальні групи.

Організатори підсумували, що залучені до навчання підрозділи продемонстрували готовність протидіяти терористично-диверсійним проявам і ефективно виконувати свої функції в екстремальних умовах.

Як повідомлялося, військово-морські навчання Сі Бриз-2019 тривають з 1 по 12 липня. В цьому році в навчаннях беруть участь понад 3 тисяч військовослужбовців з 19 країн. Військові відпрацюють виконання завдань за стандартами НАТО - на землі, на воді, під водою і в повітрі. Навчання відбудуться в Одеській, Херсонській та Миколаївській областях.

Також стало відомо, що російські військові стежать за кораблями НАТО в Чорному морі. Для цього вони використовують протичовновий корабель Касимов і сторожовик Допитливий.

 


 

 Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

 

 

ТЕГИ: СБУученияСи Бриз
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі