RU
 

Клімкін заявив, що двічі обговорював з Лавровим Крим і Донбас

Корреспондент.net,  11 липня 2019, 13:52
0
291
Клімкін заявив, що двічі обговорював з Лавровим Крим і Донбас
Фото: Сергей Дунда / Громадское
Клімкін зазначив, що Лавров став дуже цинічним

Глава українського МЗС зазначив, що Сергій Лавров в останні роки став дуже цинічним. Дипломати обговорювали звільнення політичних в'язнів, а також ситуацію з Кримом і Донбасом.

Міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що двічі спілкувався з главою російського МЗС Сергієм Лавровим про Крим і Донбас. Клімкін стверджує, що Лавров став дуже цинічним. Про це він розповів в інтерв'ю Громадському у четвер, 11 липня.

"Комунікація переважно проходила в форматі Нормандії. Ми зустрічалися удвох в останні роки тільки двічі. На цих зустрічах обговорювали два питання: звільнення політичних в'язнів і Донбас з Кримом. Все, більше ні про що не говорили", - повідав Клімкін.

Він також уточнив, що стосовно Донбасу обговорювали "можливий формат миротворчої місії, по Криму - то, що вони там роблять, а також доступ міжнародних організацій і міжнародних гуманітарних організацій".

"З позиції його знань і досвіду - це людина, яка дуже багато знає і пройшла багато переговорів. Я вважаю, що він став дуже цинічним. Або він дозволив собі стати дуже цинічним. Це питання до нього, насправді", - сказав Клімкін.

Нагадаємо, що Павло Клімкін порадив Володимиру Зеленському зустрічатися з Володимиром Путіним тільки в присутності союзників України.

Раніше парламентський комітет рекомендував народним депутатам призначити главою МЗС Вадима Пристайка, якого запропонував президент замість Клімкіна.


Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.

 

ТЕГИ: Украина-РоссияКрымЛавровдонбасс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі