RU
 

Телеміст з Росією: РНБО провела нараду

Корреспондент.net,  8 липня 2019, 20:17
0
827
Телеміст з Росією: РНБО провела нараду
Фото: Пресс-служба Минфина
Олександр Данилюк

Секретар РНБО Олександр Данилюк у понеділок, 8 липня, за дорученням президента Зеленського провів нараду з питань забезпечення інформаційної безпеки.

 
Про це повідомляє прес-служба РНБО.
 
"За дорученням президента України секретар Ради національної безпеки й оборони України Олександр Данилюк провів нараду за участю членів РНБО з питань забезпечення інформаційної безпеки. За підсумками наради було дано низку доручень, зокрема, Службі безпеки України та Національній поліції України щодо забезпечення національної інформаційної безпеки з неухильним дотриманням свободи слова", - повідомили в РНБО.
 
Як повідомлялося, телеканал NewsOne, який входить в медіа-групу Віктора Медведчука, і російський державний телеканал мали намір провести 12 липня спільний телемарафон "Треба поговорити", що викликало акції протесту і заяви політиків.
 
Вранці Данилюк закликав політиків "припинити істерику", а президент Зеленський записав з цього приводу відеозвернення, назвавши телеміст дешевим піаром. Пізніше телеканал заявив про скасування телемосту з Росією.
 

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СНБОАлександр Данилюк
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі