RU
 

Міністр і топменеджер Нафтогазу влаштували публічну перепалку в соцмережі

Корреспондент.net,  27 червня 2019, 12:35
0
396
Міністр і топменеджер Нафтогазу влаштували публічну перепалку в соцмережі
Фото: rbc.ua
Андрій Фаворов

Топменеджер Нафтогазу і міністр енергетики другий тиждень продовжують з'ясовувати стосунки у Facebook.

 
Керівник газового дивізону НАК Нафтогаз України Андрій Фаворов звинуватив міністра енергетики Ігоря Насалика в перешкоджанні компанії Укргазвидобування в отриманні ліцензій на видобуток корисних копалин. Такими словами Фаворов відповів на пропозицію міністра провести "бій без правил". Про це Фаворов написав у Facebook.
 
"Бої без правил - це наші нескінченні звернення до Вашого міністерства і уряду, нескінченні і безуспішні спроби отримати ліцензії, узгодити інвестиційні плани та ін. Бої без правил - це коли очолювана Вами міжвідомча комісія ставить під сумніви результати відкритого конкурсу на ліцензії на умовах УРП і перемогу в ньому державної компанії", - написав Фаворов.
 
Він також заявив, що радник міністра "роздає членам комісії свою фантастичну версію підсумків конкурсу, у якій фігурують приватні компанії, які запропонували набагато гірші умови, ніж Укргазвидобування".
 
За словами Фаворова, призначені Насаликом експерти "зазнають тиску і наважені погрозами за свою думку і небажання проголосувати за цю фантастичну версію".
 
"Ні мені, ні компанії, яку я очолюю, не соромно програти Exxon, або Shell, або іншому лідеру нафтогазової галузі в чесній і конкурентній боротьбі за правилами. А ось бої без правил ведуть до втрати енергонезалежності, репутації і здорового глузду", - пише топмененджер Нафтогазу.
 
Він запропонував зустрітися з міністром у двох поєдинках: "Перший - більш важливий для ринку. Це публічна дискусія про розвиток української газової галузі, про найбільші проблеми і вашу роль у створенні і вирішенні цих проблем. Думаю, чесна і професійна дискусія буде корисною і для галузі, і для всієї країни. Другий бій - це благородний бокс як мистецтво, у якому двоє джентльменів доводять свою правоту за допомогою жестів".
 
"Бій за правилами, а не хуліганство. Можемо про інвестиції і ліцензії, можемо через бічні удари. Готовий розглянути будь-яку зручну для Вас дату!" - підсумував Фаворов.
 
Він також висловив надію, що міністр "теж почне-таки грати за правилами, а не як звикли".
 
Нагадаємо, топменеджер Нафтогазу викликав міністра енергетики на ринг. "Побоксуймо. Подискутуймо. Чекаю Вас на рингу", - написав раніше Фаворов.
 
Пізніше міністр енергетики погодився вийти на ринг з топменеджером Нафтогазу. "Я готовий зустрітися з Вами на рингу... Викликаю Вас на "чоловічу розмову" - бій без правил. З місцем і часом визначимося", - написав Насалик.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: Нафтогазскандалчиновникисоцсети
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі