RU
 

Ув'язнений в РФ український моряк одружився в СІЗО Лефортово

Корреспондент.net,  26 червня 2019, 15:01
0
331
Ув язнений в РФ український моряк одружився в СІЗО Лефортово
Фото: hromadske.ua
Віктор Безпальченко одружився в СІЗО Лефортово

Віктор Безпальченко одружився зі своєю нареченою Тетяною. Чоловік зробив дівчині пропозицію, уже перебуваючи в ув'язненні в Росії.

 
Український моряк Віктор Безпальченко, який знаходиться в ув'язненні в Росії, одружився зі своєю нареченою Тетяною. Про це на своїй сторінці у Facebook написав журналіст Роман Цимбалюк у середу, 26 червня.
 
"Сьогодні я побачив дуже неординарну подію: весілля за ґратами. У московському СІЗО Лефортово взяли шлюб наш військовий моряк Віктор Безпальченко і його наречена Тетяна", - написав Цимбалюк.
 
Журналіст також додав, що наречена була в білій сукні, а наречений - у костюмі, незважаючи на складні обставини, у яких вони опинилися.
 
Наречена розповіла також, що сьогоднішня церемонія - тільки розпис, а справжнє весілля молодята влаштують, коли Віктор повернеться в Україну.

Нагадаємо, що пара прийняла рішення одружитися в СІЗО, оскільки планувала зіграти весілля у квітні, але російський суд залишив Безпальченка під арештом.
 
Міжнародний трибунал з морського права зобов'язав Росію негайно звільнити українських моряків, але Дмитро Пєсков заявив, що РФ не збирається виконувати вимоги трибуналу.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: РоссиясудморякиСИЗО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі