RU
 

Іноземні інвестиції в українські облігації зросли у вісім разів

Корреспондент.net,  25 червня 2019, 16:12
1
108
Іноземні інвестиції в українські облігації зросли у вісім разів
Фото: Минфин
Інвестиції іноземців в українські облігації зросли у 8 разів

З початку 2019 року інвестиції іноземців в українські облігації перевищили 51 мільярд гривень

 
Інвестиції нерезидентів в українські облігації внутрішньої державної позики з початку року зросли у вісім разів і перевищили 51 мільярд гривень. Про це повідомила прес-служба Міністерства фінансів у вівторок, 25 червня.
 
"Аналітики припускають, що приєднання України до Clearstream і непогана ситуація у фінансовій сфері суттєво змінили ситуацію і тепер це - new normal", - сказано в повідомленні.
 
Система Clearstream забезпечує іноземним інвесторам простий доступ на український ринок. Міжнародні інвестори виграють від умов довгострокового фінансування і вносять свій внесок в успіх України разом з українськими.
 
"Ми залишаємося прихильниками прискорення реформ, які не тільки допоможуть забезпечити більшу ліквідність на ринку, але і зменшать потребу держави в валютному фінансуванні та знизять валютні ризики", - заявила міністр фінансів України Оксана Маркарова.
 
Нагадаємо, що українські державні облігації купили понад 200 інвестиційних фондів із 25 країн світу. Раніше Мінфін вперше випустив шестирічні облігації.
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: МинфинфинансыоблигацииМинистерство финансов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі