RU
 

Суд продовжив арешт Єфремова

Корреспондент.net,  19 червня 2019, 16:17
0
134
Суд продовжив арешт Єфремова
Екс-глава фракції Партії регіонів Олександр Єфремов

Районний суд в Луганській області продовжив запобіжний захід Олександру Єфремову у вигляді утримання під вартою ще на два місяці.

Старобільський районний суд Луганської області продовжив арешт екс-главі парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову до 17 серпня. Про це в середу, 19 червня, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури.

"Старобільським районним судом Луганської області продовжено запобіжний захід (утримання під вартою) обвинуваченому Єфремову ще на два місяці - до 17.08.2019 року включно", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінується підтримка "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Єфремов обвинувачується в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві при захопленні будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Йому також ставиться організаційне та інше сприяння створенню і діяльності організації "Луганська народна республіка" і державна зрада.

24 квітня 2019 року Старобельський районний суд Луганської області продовжив запобіжний захід у вигляді арешту екс-главі парламентської фракції Партії регіонів Олександру Єфремову - до 22 червня.

Минулого тижня лідер партії Наші Євген Мураєв в ефірі одного з телеканалів заявив, що Опозиційний блок внесе Олександра Єфремова, який третій рік перебуває під арештом, до виборчого списку партії. У свою чергу ЦВК відмовилася внести Єфремова в список Опоблоку.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

ТЕГИ: сударестГПУАлександр Ефремов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі