RU
 

Поліція виявила плантацію елітної коноплі

Корреспондент.net,  19 червня 2019, 11:41
0
391
Поліція виявила плантацію елітної коноплі
Фото: zp.npu.gov.ua
Правоохоронці вилучили наркотики на велику суму

Встановлено, що готовий до вживання "товар" переправляли в окупований Крим.

Правоохоронці викрили злочинне угруповання, члени якого займалися виготовленням наркотиків та збували їх на територію Криму, повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Під час обшуків на околиці одного з сіл в Мелітопольському районі правоохоронці виявили нарколабораторію. У шести теплицях площею понад 5 гектарів фігуранти вирощували елітні сорти конопель.

Теплиці були оснащені системою крапельного поливу, освітлення та опалення, тому урожай збирали до трьох разів на рік. Встановлено, що готовий до вживання "товар" переправляли в окупований Крим, зазначають в поліції.

Правоохоронці викрили чотирьох членів угруповання. Це чоловіки 1990, 1950 років народження та двоє 1989 року народження. Троє з них є жителями АР Крим, а один - місцевий. Вони займалися безпосереднім вирощуванням марихуани.

Зазначається, що в ході обшуків вилучено понад 6000 кущів канабісу, майже 5 кг переробленого наркотичного засобу, гроші, вогнепальну зброю, а також обладнання для вирощування і переробки марихуани. За підрахунками поліції, загальна вартість вилученого - майже 70 мільйонів гривень.

Підозрювані затримані, відкрито кримінальне провадження за статтею "посів або вирощування снотворного маку чи конопель". Триває досудове розслідування.

Раніше правоохоронці вилучили понад 600 кущів конопель у жителя Київської області. Він виростив рослини на своїй присадибній ділянці.

Також повідомлялося, що житель Львова влаштував у власному будинку нарколабораторію і намагався провезти наркотики в Польщу.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: наркотикиКрымполицияконопляЗапорожская область
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі