RU
 

У Полтавській області син побив і зґвалтував матір

Корреспондент.net,  10 червня 2019, 19:08
0
1375
У Полтавській області син побив і зґвалтував матір
Фото: uanews.kharkiv.ua
П'яний рецидивіст побив і зґвалтував стареньку матір

Чоловік, звільнившись з виправної колонії, спочатку побив свою матір, а потім зґвалтував її.

 
У Полтавській області судять рецидивіста, який в стані алкогольного сп'яніння зґвалтував свою стареньку матір. Про це повідомляє прокуратура Полтавської області.
 
У травні 2019 року 42-річний чоловік, який відбував покарання у виправній колонії міста Кременчук за статтею "умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого", звільнився з місць позбавлення волі і повернувся в будинок матері.
 
Святкував повернення чоловік з великою кількістю алкоголю в присутності своєї 62-річної матері. Під впливом спиртних напоїв син-ирод запропонував матері почати статевий акт, а коли вона відмовилася, чоловік завдав їй пару ударів по обличчю і зґвалтував.
 
Наступного ранку жінка заявила про зґвалтування у відділі поліції. Чоловік в цей же день був затриманий правоохоронцями. Насильникові було повідомлено про підозру у вчиненні злочину за статтею "зґвалтування". Прокуратура вибрала запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. На цей момент компетентні органи продовжують досудове розслідування.
 
Раніше повідомлялося, що в Слов'янську кримінальник був затриманий за зґвалтування 18-річної дівчини. Він скоїв злочин незабаром після дострокового звільнення. Чоловік відбував покарання за зґвалтування.
 
Також повідомлялося, що під Києвом білорус зґвалтував 14-річну дівчинку.
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet.
 
ТЕГИ: Полтавская областьМатьизбиениенападениеизнасилованиеСын
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі