RU
 

Американці підготували прикордонний загін Дозор

Корреспондент.net,  8 червня 2019, 11:56
0
1038
Американці підготували прикордонний загін Дозор
Фото: dpsu.gov.ua
Навчання Дозору проходили протягом місяця

Прикордонників навчили керувати катерами Safe Boat 27, отриманими за сприяння посольства США в Україні.

 
Військовослужбовці 10-го окремого загону оперативного реагування Дозор пройшли американський навчально-тренувальний курс Small Boat Operations з використанням катерів Safe Boat 27. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.
 
Під час навчання в загоні вчилися керувати катерами Safe Boat 27, отриманими прикордонною службою за сприяння посольства США в Україні.
 
Навчання проходили протягом місяця. Бійці на практиці відпрацювали елементи рятувальних і штурмових операцій, а також вирішення нестандартних ситуацій на воді.
 
Навички використання й експлуатації катерів Safe Boat 27 військовослужбовці Дозору продемонстрували в Києві на Дніпрі.
 
У прикордонному відомстві зазначили, що ця модифікація катерів може використовуватися як для патрулювання, так і для рейдово-штурмових цілей. Склад команди катера - четверо військовослужбовців. Але в разі необхідності для виконання поставлених завдань там можуть розміщуватися до 20 бійців десанту зі спорядженням.
 
 
 
Нагадаємо, що на початку квітня в Києві був спущений на воду черговий малий артилерійський бронекатер проекту 58155 Гюрза-М.
 
Також повідомлялося, що в Україні в цьому році почнеться будівництво ракетного катера, який буде озброєний протикорабельними крилатими ракетами Нептун.
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: СШАвоенныетренировкакатер
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі