RU
 

ВР проігнорувала новий законопроект Зеленського

Корреспондент.net,  5 червня 2019, 19:30
0
1204
ВР проігнорувала новий законопроект Зеленського
Верховна Рада не стала розглядати законопроект Зеленського

Комітет з питань правового забезпечення правоохоронної діяльності Верховної Ради рекомендував не включати до порядку денного президентський законопроект про відповідальність за незаконне збагачення.

 
Таке рішення члени комітету прийняли на засіданні в середу, 5 червня, повідомляє Укрінформ.
 
"Комітет ухвалив не включати до порядку денного 10 сесії Верховної Ради України восьмого скликання проект закону (щодо відповідальності за незаконне збагачення - ред.)", - сказав голова комітету Андрій Кожем'якін.
 
Нагадаємо, 27 лютого Конституційний суд України опублікував рішення про скасування статті Кримінального кодексу України про незаконне збагачення, визнавши її неконституційною. Згідно зі скасованою статтею КК України, державні службовці повинні були давати пояснення про джерела їхніх доходів і доходів своїх близьких родичів. У разі, якщо чиновник не міг цього зробити, його повинні були притягнути до кримінальної відповідальності.
 
Після цього в Раді зареєстрували кілька нових законопроектів про незаконне збагачення. У парламентському комітеті пропонують розробити один законопроект. Як повідомлялося, 3 червня Зеленський також вніс у Раду законопроект про незаконне збагачення.
 
 

Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: законопроектВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі