RU
 

Епіфаній зустрівся з Саакашвілі

Корреспондент.net,  5 червня 2019, 00:40
0
518
Епіфаній зустрівся з Саакашвілі
Фото: pomisna.info
Глава ПЦУ Епіфаній зустрівся з Саакашвілі

Сторони обговорили процес визнання Православної церкви іншими помісними православними церквами, зокрема Грузинською православною церквою.

Митрополит Київський і всієї України Епіфаній зустрівся з третім президентом Грузії Михайлом Саакашвілі. Про це повідомляє портал ПЦУ.

"Сторони обговорили процес визнання Православної Церкви іншими помісними православними церквами, зокрема Грузинською православною церквою", - наголошується в повідомленні.

Йшлося також про поточну міжконфесійну ситуацію в нашій країні і справі єднання всього українського православ'я. Саакашвілі високо оцінив діяльність предстоятеля, спрямовану на розвиток помісної церкви.

Митрополит Епіфаній, в свою чергу, подякував за візит і зазначив, що попереду ще чимало роботи. Він підкреслив, що визнання автокефалії Української церкви і єднання православних українців навколо неї все одно відбудуться.

Раніше мер Києва Віталій Кличко запропонував екс-президенту Грузії Михайлу Саакашвілі очолити партію УДАР на виборах до Верховної Ради України.

Нагадаємо, 28 травня президент Володимир Зеленський повернув Саакашвілі громадянство України, якого він позбувся в 2017 році.

Також повідомлялося, що партія Саакашвілі Рух нових сил братиме участь у парламентських виборах в Україні.

Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: встреча
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі