RU
 

Дитячі табори в Києві: де недорого оздоровити дитину

Корреспондент.net,  3 червня 2019, 13:41
0
472
Дитячі табори в Києві: де недорого оздоровити дитину
Фото: dpchas.com.ua
Дитячі табори в Києві: де недорого оздоровити дитину

Цими вихідними стартували літні канікули. Батьків турбує питання: куди відправити дитину влітку відпочити і оздоровити?

Найоптимальніший варіант розмістити дітей в табір і краще, якщо він розташований не дуже далеко від будинку.

Кorrespondent.net розповість, як вибирати дитячий табір і який вибрати табір в Києві або передмісті для дитини на літо-2019.

 

Як вибрати дитячий табір: поради та рекомендації

Нерідко батьки побоюються відправляти дітей на відпочинок до табору. Основна перешкода - погане харчування, побоюються, що за дітьми буде слабкий контроль, сумніваються в хорошій організації дитячого дозвілля. Але знаючи критерії вибору відповідних установ, можна знайти для своєї дитини підходящий варіант.

Спочатку слід знати, що всі табори мають свою спрямованість і діляться на 5 типів.

Тематичні

У таких таборах у кожної зміни є своя програма. Зазвичай, вибирають тему з кінофільму або сюжет з книг. Дітям надається можливість відчути себе справжнім героєм, вони беруть участь в розважальних заходах, залучені в процес гри.

Профільні

Ідеться про освітні установи математичного, гуманітарного, художнього, інших профілів. З дітьми займаються профільні фахівці. У таборі успішно поєднують відпочинок і навчання, будь-які заняття проходять в цікавій ігровій формі, дитина не відчує, що перевантажена, навпаки - дізнається щось нове, цікаво проведе час.

Спортивні

Такий дитячий табір підійде для активних діток. Тут зазвичай є футбольне поле, баскетбольний та волейбольний майданчики, може бути басейн і тенісний корт. Якщо табір розташований біля річки, нерідко влаштовують сплави, коли табір гірський - багато проводять занять з пішого туризму, маунтенбайку. У спортивних таборах постійно влаштовують змагання, естафети.

Санаторного типу

Призначені для дітей, які часто хворіють. Тут більше зайняті процесом оздоровлення, профілактикою різних захворювань. Дитину, як правило, попередньо оглядає лікар санаторію і розписує індивідуальну програму оздоровлення. Як і в будь-якому таборі, в санаторіях є своя розважальна програма, дітям нудьгувати не доводиться.

Загальної спрямованості

У такому таборі всього потроху, тут і заняття іноземною мовою, і творчі гуртки, безліч спортивних заходів. Зазвичай програма дозвілля досить насичена, завжди є чим зайнятися.

Перед тим, як вибрати місце відпочинку своєї дитини, варто поцікавитися:

  •     розташуванням табору, природними умовами;
  •     тривалістю профільних занять;
  •     формами роботи з дітьми: тренінги, майстер-класи, лекції, інтерактивні ігри;
  •     наявністю медичного обслуговування та охорони;
  •     умовами проживання (кількість дітей в кімнаті, зручності, харчування);
  •     досвідом роботи персоналу, наявністю у них медичних довідок, дозволів працювати з дітьми;
  •     режимом дня, програмою заходів.
 

Дитячі табори в Києві: топ-8 найкращих

Дитячі табори в Києві / фото: http://1news.zp.ua

Згідно з відгуками в соцмережах і на профільних сайтах, ми зробили добірку з 8-ми київських таборів.

 

BRITISH CAMP STUDY.UA

Табір не належить до розряду бюджетних, але за відгуками батьків один з найкращих в столиці. Приймають дітей від 8 до 16 років. Табір організований за типом дитячих таборів в Великобританії. Діти проживають на території заміського клубу Grand Admiral Resort & SPA в 4-місних номерах, харчування п'ятиразове.

Табір організовує вже 5 років поспіль мовна школа STUDY.UA. Саме тому велика увага приділяється вивченню англійської мови. З дітьми займаються носії мови з Англії, США, Канади, за дозвілля відповідають спортивні тренери, висококваліфіковані педагоги, психологи, інструктори. Заплановано 6 змін по 12 днів з 6 червня по 26 серпня.

Спрямованість: загальної спрямованості

Де розташований: вул. Варшавська 116, м. Ірпінь, Київська область

Вартість: від 33000 грн.

KIDBI CAMP

Табір розташовується на території сімейного кінно-спортивного клубу «Equides Club», працює 4 роки. Організатори пишаються сучасним підходом до навчання дітей, оскільки залучаються ментори (наставники). Вони вчать дітей самостійності, підкреслюючи їхню індивідуальність, виховуючи лідерські якості.

На думку батьків, KIDBI CAMP - атмосферне місце, відпочивати з дітьми запрошують і дорослих. Табір - тематичний і кожна зміна має свою спрямованість. Влітку 2019 буде 13 змін по 7 днів, діти відпочиватимуть з 2 червня і по 31 серпня. Розміщення по 2-3 дітей в номері, харчування п'ятиразове.

Спрямованість: тематичний

Де розташований: вул. Вишнева (Чапаєва), 36, с. Лісники, Київська область

Вартість: 13900 грн.

 

Questy Camp

Табір розташований в лісі в передмісті столиці. Діти проживають в номерах на 4-х осіб в комфортабельних двоповерхових котеджах, передбачено 4-х разове харчування з еко-продуктів.

Табір профільний, дітей в ігровій формі навчають фінансової грамотності, а також займаються вивченням іноземної мови, проводять творчі майстер-класи, влаштовують театральні вистави. До послуг відпочивальників спортмайданчики, відкритий басейн. Зміни будуть проходити з 22 червня, беруть дітей від 8 до 16.

Спрямованість: профільний

Де розташований: вул. Нова, 32, с. Дзвінкове, Васильківський р-н, Київська область

Вартість: 12000 грн.

 

THE VILLAGE CAMP

Розташований безпосередньо на березі Київського моря, є власний пляж, загальна територія табору - 22 гектари. Приймають на оздоровлення дітей 7-13 років. Їх розміщують в 2-5-місних номерах, харчування 4-х разове. Табір належить до розряду профільних, акцент робиться на англійську мову.

Процес навчання проходить за сучасною методикою з носіями мови на свіжому повітрі. Серед спортивних розваг: футбол, піонербол, настільний теніс, дартс, походи, велосипедні мандрівки. Щодня проводять творчі майстер-класи з ліплення, декору, декупажу тощо, а вечорами в таборі проходить дискотека і посиденьки біля багаття. Зміни починаються з 2 червня, тривалість - на 10 днів

Спрямованість: загальної спрямованості

Де розташований: с. Глібівка, Київська область

Вартість: від 8000 грн.

 

MU CAMP

Тематичний табір працює вже 10 років, тут успішно впровадили 15 освітніх проектів. У таборі творчий профіль, запрошують дітей, захоплених кінематографом, театром, музикою, віртуальними іграми.

За словами батьків, педколектив створює особливі умови, в яких дитина сама прагне здобувати знання, вступати в комунікацію. Відпочивати можуть діти від 6 до 17 років. Проживання в 2-3-місних номерах, харчування пропонують 4-х разове. Зміни починаються 2 червня, планується 6 заїздів по 14 днів.

Спрямованість: тематичний

Де розташований: с. Северинівка, Київська область

Вартість: 16300 грн.

Акорд

Два табори в різних районах Києва відкриють свої двері для відпочивальників цього літа. Табір в Пущі-Озерній розташований на березі озера Сапсаєв Став в сосновому лісі. Дітям пропонують програми з вивчення іноземної мови, вони можуть відвідувати студію акторської майстерності і сучасного танцю, пісенну студію.

Щодня проводяться спортивні заходи, шоу-програми, дискотеки. Проживання в 4-6-8-місних номерах зі зручностями, харчування - 4-х разове. Приймають дітей від 6 до 18 років. Заплановано 7 змін по 12 днів, починаючи з 2 червня. Табір в Кончі-Заспі розрахований на 13 днів і 6 заїздів.

Спрямованість: загальна спрямованість

Де розташований: Пуща-Озерна, Конча-Заспа, Київська область

Вартість: від 7000 грн.

ZOLOCHE RANGERS CAMP

Тематичний табір для дітей 9-16 років. Дітям запропонують активно провести час, адже тут працює скай-парк, скалодром з трьома трасами різної складності, тролей через озеро, тир, можна сходити на риболовлю, викупатися у відкритому басейні.

Програма розважальних заходів залежить від тематики зміни. Діти проживають в 4-х місцевих дерев'яних будиночках, харчування 6-разове. Заїзди починаються з 15 червня, планується 5 змін по 12 днів.

Спрямованість: тематичний

Де розташований: с. Вишеньки, Київська область

Вартість: 10500 грн.

JAMM, JAMMIK, IJAMM, JAMMGLISH

Цілих чотири табори в Конча-Заспі, кожен з яких має свій профіль і приймає відпочивальників різних вікових категорій. Так, JAMM - табір шоу-бізнесу для підлітків 13-17 років. Діти можуть користуватися сценічним і репетиційним обладнанням для створення своїх шедеврів. JAMMIK розрахований на дітей 6-13 років.

Відпочивальники займаються вивченням англійської мови, відвідують різні майстер-класи та спортивні заходи. IJAMM - табір для підлітків 13-17 років, яким подобаються IT-технології, а саме комп'ютерна анімація, веб-дизайн. JAMMGLISH - табір для майбутніх підприємців, розрахований на підлітків 13-17 років. Кількість змін в кожному таборі різний, тривалість - 7 днів.

Спрямованість: тематичний

Де розташований: вул. А. Солов'яненка 276 А, с. Козин, Київська область

Вартість: від 8400 грн.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: детиотдыхлетошкольникиканикулылагерь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі