RU
 

День на Донбасі: два обстріли, у ЗСУ без втрат

Корреспондент.net,  2 червня 2019, 14:33
0
101
День на Донбасі: два обстріли, у ЗСУ без втрат
Фото: Минобороны
ЗСУ контролюють ситуацію на Донбасі

З початку цієї доби в районі проведення операції Об'єднаних сил сепаратисти двічі обстріляли українські позиції.

У Міністерстві оборони України заявляють про два обстріли з боку сепаратистів на Донбасі з початку поточної доби, 2 червня. Про це під час брифінгу повідомив речник Міноборони, полковник Максим Праута, передає прес-служба відомства.

"Станом на 12 годину сьогодні, 2 червня, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь 2 рази в темний час доби", - розповів він.

Так, на луганському напрямку після години ночі противник випустив 4 міни калібру 82 мм, а також вів вогонь з станкових і ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях підрозділів Об'єднаних сил поблизу Новгородського.

На донецькому напрямку з другої ночі ворог протягом 35 хвилин з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї обстрілював опорні пункти наших бійців неподалік від Гнутового.

"Жоден з українських військовослужбовців протягом поточної доби не загинув і не був поранений. Втрати ворога в результаті вогню з боку наших військ уточнюються", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу, 1 червня, в районі проведення ООС сепаратисти 15 разів порушили режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням забороненого мінськими угодами озброєння. В результаті обстрілу один військовослужбовець ООС отримав поранення.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

 

 

ТЕГИ: донбассобстрелВСУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі