RU
 

Суд у Москві залишив під арештом вісьмох українських моряків

Корреспондент.net,  22 травня 2019, 22:03
0
168
Суд у Москві залишив під арештом вісьмох українських моряків
Фото: Громадське ТБ
Українські моряки вже майже півроку під арештом у Росії

Російські судді відхилили скаргу на продовження арешту восьми із 24 українських моряків. Вони залишаються в СІЗО до 24 липня.

 
Московський міський суд на засіданні в середу, 22 травня, відхилив апеляційну скаргу адвокатів і залишив під арештом вісьмох українських військовополонених моряків. Про це повідомив адвокат Микола Полозов на своїй сторінці у Facebook.
 
"Мосміськсуд розглянув апеляційні скарги двох четвірок військовополонених українських моряків. Постанови Лефортовського районного суду Москви залишені без змін", - написав він.
 
Полозов уточнив, що сьогодні суд розглянув апеляцію і залишив під вартою Володимира Терещенка, Богдана Головаша, Сергія Попова, Андрія Шевченка, В'ячеслава Зінченка, Дениса Гриценка, Андрія Драча, Михайла Власюка. Вони перебуватимуть у СІЗО Лефортово до 24 липня.
 
За словами Полозова, засідання проходили в закритому режимі за клопотанням прокурора.
 
Нагадаємо, 20 травня суд у Москві розглянув апеляційні скарги захисту і також залишив під арештом вісьмох українських моряків.
 
Раніше, 17 квітня, суд РФ продовжив арешт моряків до липня, незважаючи на те, що до цього ряд країн зажадали від Росії звільнення українських моряків.
 
Як повідомлялося, 10 травня в Міжнародному морському трибуналі з морського права відбулися слухання за позовом України про тимчасові заходи щодо РФ для звільнення захоплених українських моряків і кораблів. Рішення очікується орієнтовно 25 травня.
 
 
Новини від Корреспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: РоссияМосквасудморякиарестСИЗО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі