RU
 

Компанія "Здоров'я" привітала харків'ян із ВеликоднемРеклама

Корреспондент.net,  30 квітня 2019, 12:15
0
102
Компанія  Здоров я  привітала харків ян із Великоднем

Напередодні великого свята, яке дарує надію віруючим по всьому світу, фармацевтична компанія "Здоров'я" підготувала ряд заходів, спрямованих на підтримку православ'я в рідному місті.

Олександр Доровський, голова наглядової ради ТОВ "Фармацевтична компанія "Здоров'я", розповів про плани соціально відповідального підприємства у справі зміцнення християнської віри в ці чудові святкові дні.

За словами Олександра Доровського соціальні заходи компанії спрямовані на розвиток духовного життя харків'ян, а Великдень – прекрасна можливість підтримати православну традицію. Цього року підприємство взяло участь у святкуванні Великодня в Київському районі міста Харкова. В рамках проведення головного християнського свята пасками від компанії "Здоров'я" змогли пригоститися всі бажаючі жителі Північної Салтівки, селищ Жуковського і П'ятихаток.

Також компанія традиційно передала паски дітям, інвалідам та ветеранам через Асоціацію багатодітних матерів Київського району міста Харкова "АММА" та громадську організацію Київського району ветеранів Другої світової війни.

Фармацевтична компанія "Здоров'я" вже багато років на постійній основі проводить акції на підтримку православної віри, починаючи від обідів для віруючих і закінчуючи допомогою православним храмам.

Олександр Доровський підкреслив, що будь-яка активність, спрямована на зміцнення духовної основи в суспільстві, приносить свої плоди.

"Наш досвід в проведенні благодійних обідів показав, що подібні заходи об'єднують віруючих, створюють простір для спілкування, і це чудово. Ми плануємо продовжувати цю ініціативу й надалі. Також по можливості підтримуємо Петропавлівський і Мироносецький храми, даруємо подарунки дітям недільних шкіл. Що стосується результатів, то у цифрах їх неможна виміряти. Але ми знаємо, що на святкові та недільні трапези, організовані нашим підприємством, в середньому збираються не менше 300 осіб. І ми бачимо, що в православних храмах все частіше бувають не тільки люди похилого віку, а й молодь, а також сім'ї з дітьми. А це дуже позитивна тенденція", – розповів голова наглядової ради компанії "Здоров'я".

ТЕГИ: Пасха
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.