RU
 

У Зеленського розповіли, як боротимуться з корупцією

Корреспондент.net,  26 квітня 2019, 15:10
0
1096
У Зеленського розповіли, як боротимуться з корупцією
Фото: facebook.com/halyna.yanchenko
У Зеленського розповіли, що буде з НАЗК, САП і НАБУ

Член команди Зеленського і експерт з антикорупційної політики Галина Янченко розповіла, що буде з НАЗК, САП і НАБУ.

 
Команда Володимира Зеленського, який переміг на виборах президента, має намір перезапустити Нацагентство з питань запобігання корупції і подумує про зміну керівництва Спеціальної антикорупційної прокуратури. Про це повідомила член команди, експерт з антикорупційної політики та діджитал-рішень для держави Галина Янченко в Facebook.
 
"Інформація, яка сьогодні оприлюднена і тиражується окремими "громадськими активістами" щодо позиції Команди Зеленського щодо НАБУ не відповідає дійсності. На сьогодні, деталізований план дій щодо антикорупційної політики знаходиться на етапі фіналізації", - написала вона.
 
За словами Янченко, в Команді Зеленського "є однозначна згода" про необхідність перезапуску НАЗК і "йде дуже серйозна дискусія щодо перезапуску керівництва САП".
 
"Те, що стосується НАБУ, - велика частина команди вважає за необхідне підтримати і посилити НАБУ інституційно. На цих позиціях також стою я особисто", - написала вона.
 
Також, за словами Янченко, в плані на перші 100 днів майбутнього президента обговорюється ініціатива про надання НАБУ права на самостійне зняття інформації з каналів зв'язку, на чому наполягає експертне середовище.
 
Раніше повідомлялося, що НАБУ відкрило справу на кінокомпанію Зеленського. Спочатку бюро не встановило факту злочину і відмовилося починати кримінальне провадження, але заявник домігся цього через суд.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: коррупцияборьба с коррупциейКоррупция в УкраинеВладимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі