RU
 

Українці їдуть на Великдень: на кордоні кілометрові черги

Корреспондент.net,  19 квітня 2019, 13:41
0
1841
Українці їдуть на Великдень: на кордоні кілометрові черги
Фото: mukachevo.net
Черги на кордоні

На митному посту Ягодин накопичилося близько півтисячі автомобілів, а в Мукачівському напрямку - близько сотні.

 
На кордоні України з Польщею на митному посту Ягодин накопичилося близько півтисячі автомобілів, повідомив Корреспондент.net очевидець.
 
"Тільки одні фури вишикувалися в чергу кілометрів сім. Українці масово повертаються додому на Великдень. А на вокзалі у Варшаві взагалі одні українці - автобуси відправлятимуться до Києва, Полтави, Кропивницького, Рівного", - розповів очевидець.
 
Відзначимо, що згідно з інформацією Мукачівського прикордонного загону, за основними пунктами пропуску також спостерігаються черги на в'їзд у країну: Лужники - 40 автомобілів, Вилок - 35, Косино - 10, Дзвінкове - 30. А ось на Солотвині і Дьяковому черг практично немає.
 
Що стосується Чопського загону, то там відзначили, що на кордоні зі Словаччиною черг на виїзд немає. Така ж ситуація і з КПП Тиса угорської сторони.
 
У прикордонних загонах відзначають, що це прогнозоване збільшення автомобілів через Великдень, і вони готові до збільшення потоку машин як на в'їзд, так і на виїзд.
 
Раніше повідомлялося, що прикордонна служба посилює охорону кордонів перед другим туром виборів. Особлива увага приділяється в'їзду в Україну міжнародних спостерігачів та акредитованих представників ЗМІ, особливо - проросійських.
 
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
ТЕГИ: границаукраинцыПасхаочередь
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі