RU
 

Стрілянина на посту під Одесою: нові подробиці

Корреспондент.net,  17 квітня 2019, 09:20
1
759
Стрілянина на посту під Одесою: нові подробиці
Фото: od.npu.gov.ua
За фактом збройного нападу біля КП Дачне відкрито провадження

Озброєні люди напали на активістів на пункті вагового контролю біля КП Дачне. В результаті нападу трьох чоловіків госпіталізували.

На пункті вагового контролю біля КП Дачне, на трасі Київ-Одеса, група невідомих озброєних осіб напала на активістів. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження. Про це повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

"У поліцію звернувся голова громадської організації і повідомив, що група невідомих озброєних осіб напала на представників його організації, які перебували на ваговому пункті і контролювали діяльність працівників під час зважування вантажних автомобілів", - йдеться в повідомленні.

У результаті збройного нападу троє чоловіків були доставлені в лікарню з травмами різної тяжкості. Крім того, механічні пошкодження отримали декілька автомобілів представників громадськості.

Відкрито кримінальну справу за статтею "хуліганство".

Раніше повідомлялося, що біля поста на трасі Одеса-Київ сталася стрілянина. Сторони конфлікту, імовірно, застосовували травматичну зброю. За деякими даними, є постраждалі.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: КиевОдессастрельбаполицияпосттрасса
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі