RU
 

САП відповіла на звинувачення НАБУ щодо Укроборонпрому

Корреспондент.net,  11 квітня 2019, 21:25
0
246
САП відповіла на звинувачення НАБУ щодо Укроборонпрому
Фото: facebook.com/sap.gov.ua
У САП відповіли на звинувачення НАБУ

У Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі заявили, що узгодили 50 клопотань детективів про проведення обшуків, у тому числі, у Гладковських.

 
Спеціалізована антикорупційна прокуратура у четвер, 11 квітня, відповіла на звинувачення НАБУ в саботажі розслідування корупції в Укроборонпромі. Відповідне повідомлення було опубліковане на сторінці САП у Facebook.
 
Зокрема, зазначається, що прокурори САП, розслідуючи факти корупції в Укроборонпромі, узгодили 50 клопотань детективів про проведення обшуків на об'єктах рухомого і нерухомого майна (в тому числі у Гладковських і посадових осіб держконцерну, у контролерів підприємств-постачальників), 21 клопотання про тимчасовий доступ до речей і документів та три клопотання про арешт майна.
 
Крім того, затверджено постанову про запит у іншого органу кримінального провадження, що має відношення до розслідуваних НАБУ фактів.
 
Раніше в НАБУ заявили, що детективам було дано усну вказівку не згадувати у клопотаннях прізвище колишнього заступника секретаря РНБО Олега Гладковського. У відповідь на це САП також опублікувала скан клопотання про обшук (на той момент проведеного) в фірмі, яка може бути причетна до розкрадань. При цьому у клопотанні фігурує ім'я Ігоря Гладковського.
 
Нагадаємо, глава САП Назар Холодницький кілька разів повідомляв про саботування розслідування справ про розкрадання в оборонці слідчими НАБУ. У САП також перерахували справи, які саботує НАБУ. Зокрема, у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі перерахували корупційні справи, за якими немає прогресу, і звернулися до Ради громадського контролю НАБУ із закликом контролювати ситуацію.
 
 
 
Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet
Корупція в оборонці
Корупція в закупівлях для армії: НАБУ розшукує Гладковського-старшого
Викрито чиновника військової частини, що незаконно "преміював" підлеглу
Екс-чиновника Міноборони Лієва взято під варту
Викрито чиновника військової частини, що спробував привласнити 20 млн
Міноборони оголосило себе потерпілою стороною в справі Гринкевичів - ДБР
СПЕЦТЕМА: Корупція в оборонці
ТЕГИ: Укроборонпром
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі