RU
 

Радикали знову подали до суду на Супрун

Корреспондент.net,  11 квітня 2019, 12:26
0
217
Радикали знову подали до суду на Супрун
Фото: lb.ua
На Супрун знову подали в суд

Позов, поданий народними депутатами Радикальної партії, знову стосується усунення Супрун від виконання обов'язків міністра.

В Окружний адміністративний суд міста Києва знову надійшов позов проти виконуючого обов'язків міністра охорони здоров'я Уляни Супрун. Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

За її словами, позов з проханням заборонити Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я надійшов від народного депутата Радикальної партії Олега Ляшка Олексія Ленського.

"Знову провадження відкрито за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення учасників справи. Офіційне пояснення підстав просто переписане з попередніх позовів своїх колег невільних радикалів. Свого роду "copy paste", але, мабуть, цього разу зі свого комп'ютера", - написала Супрун.

Вона також зазначила, що адвокатський запит за цим позовом до Міністерства охорони здоров'я України надійшов від тієї самої адвокатської фірми GoLaw law firm, що обслуговує звільнених раніше ректорів медичних університетів - Катерину Амосову і Валерія Запорожана.

Нагадаємо, 5 лютого цей же суд заборонив керівниці МОЗ Уляні Супрун виконувати свої обов'язки до остаточного рішення суду.

13 лютого Кабмін прийняв розпорядження, яким дозволив Супрун частково виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я після усунення її з посади судом.

14 лютого суд скасував тимчасову заборону на керівництво міністерством для Супрун. Йдеться про скасування саме рішення від 5 лютого, яке стосувалося усунення її на час розгляду справи.


Новини від Корреспондент.net в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/korrespondentnet

ТЕГИ: судМинздравМОЗСупрунЛяшкоувольнениеРадикальная партия
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читати коментарі